Det är tidigt men nu vill vi sitta ute

140318 006

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag är ju inte direkt någon flitig bloggare för tillfället! smiley

Idag har tiden flugit fram medan jag satt och försökte klura ihop ett schema för oss som ska sommarjobba. Det måste göras och även om sommaren känns avlägsen, så går ju våren fort.

Förra veckan levererade vi bröd till Ica Malmen i Malmslätt och det fortsätter vi med på torsdag. Efter lunch bör brödet vara i butiken!

140318 004140318 009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De två senaste helgerna har vi haft många besökare i caféet. Det är verkligen jätteroligt att så många kommer. Vi jobbar ju på vårt nya kök och diskrum och det ska verkligen bli perfekt när vi har byggt färdigt. Jag hoppas också på bra utesittarväder snart så att det blir bättre med plats. Jag har plockat fram några bord och stolar men dessa får vi använda inne om det är för kyligt i helgen.

I lördags var det musikcafé med Hans Sjögren och Heather Forsyth. De spelade "Blues & ballader";  låtar på svenska och engelska och litet olika gengrer. Jag tycker att det fungerade toppenbra! Hoppas att alla som ville fick plats!

140318 020

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag håller på att förbereda en vernissage och en sopplunch med föredrag. I april hoppas jag att det ska gå att få till.

140204 038

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi avslutade semmelsäsongen i helgen. Vill du absolut ha semlor så kommer du kunna beställa sådana fram till påsk. Enbart förbeställning!

I helgen kokar vi en klassisk östgötsk soppa på torkade gröna ärtor.

Välkomna!