Detta är på gång

Blogga ligger inte överst på min att göra lista som ni kanske har förstått. Tiden rinner iväg och det är första mars imorgon! Vi funderar för fullt över hur vår nya vinterträdgård ska se ut och vad vi ska börja med. Allra först måste vi städa i logen som är utrymmet bakom bageriet där vi bland mycket annat har vedförråd. Därfter ska det gjutas en platta för att vi så småningom ska kunna få till personalrum och litet nya förråd samt en genomgång till vår nya cafédel.

160229 039 160229 046

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har öppet torsdag till söndag även framöver. Under påskhelgen har vi enbart öppet på skärtorsdagen resten av påskhelgen kommer det att vara stängt och jag hoppas att det blir tid och väder för litet trädgårdsarbete.

Den 12 mars är det dags för vernissage igen. Den här gången blir det litet fotografier som visas. Kika in hos Mrscarling.se så kan ni kolla litet vad Maria gör. Det ska bli jättekul att ställa ut hennes foton och hon finns på plats den 12/3 kl 11-14.

Maria Bendtsen Carling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den 18 och 19 mars kommer vi att vara med på Mässan Makalöst Gott i Louis de Geer i Norrköping. Där finns en hel del Östgötamat företag representernade och där kommer tävlingen årets Östgötakock att gå av stapeln.

160210 005

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Semlor bakar vi fram till påsk om ni fortfarande vill ha dem!