Full rulle

Sista veckorna har det varit full fart måndagar och tisdagar med färdigställande av den nya delen av cafét, föredrag för ministern, kurs och en mysig tur till Stockholm med min man. Jag undrar när jag kommer att ha tid översmileytill att göra ingenting …

                                                                                                                                                                Igår var jag med Ester i skolan och sedan till frissan. Jag beundrar lärarna som orkar jobba med våra kära barn!  Det är inte alltid så lätt kan jag tänka mig …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I lördags invigde vi vårt nya rum och nu har vi ganska bra med sittplatser. Det är bara att göra en utflykt. Tack till alla som besökte oss i lördags och STORT tack till alla medhjälpare!.

Söndagen var ledig dag. Vi började med att smälta gamla ljus och sedan gjuta nya i burkar. Detta var något som Ebba har talat om sedan jul. Hon ser en massa pyssel på TV och vill sedan göra sin egen variant av det. Nu har vi äntligen fått detta gjort laugh!

Så passade vi på att åka skidor i vår hage innan det utlovade mildvädret skulle förstöra vårt bästa vinternöje. Så härligt att få vara utomhus.

På torsdag har vi öppet igen och till helgen blir det soppa på potatis och lök. Välkomna då!