Jullovet är snart slut

Njuter av de sista dagarna av ett långt och händelserikt jullov. Familjen har varit på semester. Vi träffade en kompis till mig som jag mötte på ett scoutläger 1982 i Blekinge. Jennifer bodde på den tiden i Heidelberg eftersom hennes pappa jobbade där. Vi har skrivit brev i alla år men vi har inte träffats sedan 1989. Nu har hon och hennes man tre barn precis som vi och vi träffade dem i Washington DC. Ungarna fann varandra ganska snabbt och vi hade jättetrevligt tillsammans med både NHL-match och sightseeing. Nu hoppas vi att det inte tar 26 år tills vi träffas igen. Efter Washington DC tog vi en sväng till värmen i Florida. Det är verkligen något speciellt med stranden och havet!

160111 047160111 193 160111 112

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag tillbringade 2 år i Chicago i slutet på 80-talet och början av 90-talet och även om jag inte äter godis i vanliga fall så kan jag inte låta bli vissa grejer som väcker minnen. Det finns många kul, feta, söta och galna bakverk i USA och nu har jag kört fast i jordnötssmör. Vi får se vad vi kan hitta på för smarrigt till på torsdag som alternativ till semlorna som vi kör igång med redan nu. Påsken är tidig, så vi kanske inte hinner tröttna på semlorna i år.

160111 086

150119 068

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På lördag är det dags för nya tavlor och det är Margareta Moldvik som ställer ut akvareller. Vernissage från 11-14. 

maggan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om någon undrar över mitt crowdfunding projekt kan jag berätta att det inte fungerade alls. Jag får trösta mig med att jag fick litet uppmärksamhet från tidningarna! Nu gäller det att grunna på hur vår nya cafédel ska realiseras …

Ni är varmt välkomna tillbaka på torsdag!