Julmarknadsdags

 

 

 

 

 

 

 

Det var trevligt i helgen med många besökare och fina tavlor på väggarna! Kul att så många gjorde en höstutflykt väster om stan. Tavlorna hänger kvar några veckor. Så om det är någon som är ute efter en julklapp finns det möjlighet att införskaffa en unik sådan. En del bilder är så fina så de skulle jag gärna låta hånga kvar i caféet. Tror jag har bestämt mig för att behålla vyn från Bostället smiley

Den här veckan drar julmarknaderna som vi ska vara med på igång! På fredag är det marknad i Kornettgården 10-17. På lördag finns vi på tre ställen … På Kornettgården 10-17, i Trädgårdsföreningen i Linköping 11-16 och i Ljungsbro i Allhelgona kyrkan 11-15. På söndag är det marknad på Kornettgården 10-17. Så från och med fredag kommer vi att ha de efterlängtade saffransbullarna och vörtbröden till försäljning även här på Bostället.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nästa helg är det adventsmarknad på Billa gård 10-16 lördag och söndag. Vi kommer att vara där. Hoppas att årets första snöstorm väljer en annan dag i år. Annars brukar det vara riktigt vinterväder när de har sin marknad! På söndagen den första advent är det även Julmarknad i Motala hamn mellan 12-15.

Här på Bostället har vi öppet som vanligt torsdag, fredag och lördag.
Varmt välkomna!