Litet av varje

Idag har jag varit uppe tidigt på min lediga dag. Jag är i och för sig oftast uppe och äter frukost med övriga familjen även måndag och tisdag men jag brukar inte ha någon tid att passa. Idag har Ester gjort prov för att komma in i musikklass på Folkungaskolan. Det var en speedad tjej som jag skjutsade i morse. Storasyster går på Folkungaskolan och hon trivs jättebra. Nu hoppas vi att Ester blir antagen men det får vi veta först efter sportlovet.

 

1501272 010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är öppet som vanligt torsdag till söndag. På helgerna kan man äta sopplunch och till helgen blir det jordärskockssoppa.

På lördag kväll är det dags för konsert med Anna Stadling i Ledbergs kyrka. Det ska bli kul. Jag vet inte om det finns biljetter kvar men här är kontaktuppgifterna i alla fall. För biljettköp kontakta Yvonne Svalin på 070-529 86 42 eller yvonne.svalin@linkoping.se. Kontant betalning eller Swish!

Om du har fått semlogram att hämta ut hos oss går det bra att göra det på torsdag (även efter 4 dagar) eftersom vi inte har öppet måndag – onsdag.

 

150127 006

 

 

 

 

 

 

 

 

Så här ser det ut just nu på uteplatsen. Jag ordnar litet vår inomhus och hoppas hinna åka litet skidor innan gumman Tö kommer igen!

150127 029