Litet ledigt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så har vi firat midsommar på traditionellt vis med sill och nubbe och med att klä midsommarstång och med dans. Våra flickor hjälpte till att klä en av ringarna! Det kom enbart tre droppar regn men alla gick och trodde att det skulle regna, som vanligt. Dagen blev riktigt lyckad och framemot kvällen var det soligt och skönt! Vi spelade en jämn fotbollsmatch barn mot föräldrar, om något år har vi inte en chans …

Nu när sparrissäsongen är över passar vi på att ha litet ledigt. Så i måndags for vi till Stockholm och bodde på Långholmens vandrarhem. Där kunde barnen ta ett kvällsdopp i den varma kvällen. Gårdagen tillbringades på ett högsommarvarmt Gröna Lund! Det är både härligt och litet jobbigt att solen skiner när man går på tivoli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag har regnet öst ner hela dagen. Jag har ändå rensat ibland mina rosor. Ett par stycken har gått ut sig så eftermiddagen har tillbringats med att göra ärenden. Först köpte vi rosor, sedan besökte vi växthuset i Rökinge. För det mesta hinner jag inte dit eftersom jag inte riktigt mäktar med att fara och handla efter en lång dag i bageriet. Idag var jag där med Ebba och köpte en korg som jag hade sett. Korgarna görs i Burkina Faso och är specialdesignade för oss svenskar! Den här tukosblå hade jag hunnit spana in sedan tidigare! Dessutom var jag hos Hus-modern och köpte litet smått och gått till bageriet. De har en liten gårdsbutik i Slaka utanför Linköping och en fin webbutik!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imorgon har vi öppet 10-18 och nästa vecka drar vi igång sommartider med öppet onsdag till lördag.

Välkomna!