Mycket nu

Nu är Bondens marknad i full gång. Det är så kul med den fantastiska uppslutningen på Borggården i Linköping. I lördags slog vi nytt Bondens rekord! Bondens marknad pågår fram till den 3 oktober så man har fortfarande tre lördagar på sig att ta sig dit. Vi äter lyxiga närproducerade rödbetor, lök, broccoli, ost och kött varje helg nu, för vi kan inte låta bli att köpa förstklassiga råvaror. Helt underbart!

4 5 2

 

 

 

 

 

 

 

Här hemma är det ju öppet torsdag till söndag som vanligt. Vi har haft en skön sensommar med sol och utesittarväder. Förutom under Östgötadagarna när regnet öste ner! Det var ju inte vad vi hade tänkt oss men vi hade ändå fantastiska dagar med många trevliga besökare.
I samband med Östgötadagarna hade vi en pizzakväll och det var väldigt lyckat. Nu håller vi på att ladda om för en pizzakväll den 23 oktober. Då kommer det att bli två sittningar, en kl. 17.30 och en kl. 19.00. Vi kommer enbart att ta förbeställningar både för avhämtning och för att äta i caféet. Detta för att det ska bli mindre rörigt för både ätande och de som bakar pizza!!Jag återkommer med meny.

150904 012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi avslutar höstlovet med brunch den 1 november kl. 11 – 14. Då kommer det att vara en Halloweeninspirerad brunch, sopplunch eller brödbuffé som serveras. Här hoppas vi att det funkar med drop in!

131021 014IMGPspok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I lördags var Uffe och jag på utflykt till Jönköping. När jag hade bakat av till Bondens och försökt sova litet åkte vi dit för att äta på på Tommy Myllymäkis resturang Sjön. En riktig upplevelse med råvarorna i centrum. En liten miniledighet mitt i en väldigt hektisk period. Väldigt lyckat!

150914 374 

150914 376150914 372

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter desserten fick vi denna lilla skapelse; spunnetsocker med polkagrissmak. Urfånigt tyckte mannen men jag tyckte det var kul!