Mycket pyssel

Idag har jag åkt till återvinningen med byggskräp som fortfarande finns kvar i det som ska vara personalrum. Vi har fått till personaltoaletten och omklädningsrummet. Nu ska det göras i ordning så att alla har någonstans att fika i lugn och ro. Från början hade vi ett utrymme avsatt till personalrum. När verksamheten växte fick det bli lager och det gamla lagret blev ett litet kök. Vi har bytt om på lagret och fikat där eller i caféet men nu ska det snart bli ändring på det.

Vi har haft hjälp för ombyggnationen för jag har fullt upp i bageriet och min man jobbar heltid i Linköping. Vi försöker vi göra en hel del själva men tiden och orken räcker inte riktigt till. Därför tar grejer litet väl lång tid ibland.

boställetfika (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Weronica Fremenius

Vi har ju ett rum kvar att inreda i caféet och det saknas litet färg här och var på det som redan används. Varje gång jag är i staden passerar jag någon second hand affär och letar stolar som kan passa.

 

weronica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Weronica Fremenius

 

171115 040

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bordet på bilden beställde vi av en snickare i Mantorp som jobbar på beställning. Honom hittade vi genom bloggen Fyra årstider. Fredriks mailadress är tallbacken.ett@gmail.com om det är något som lockar. Det ska upp litet tyg på väggen och så behöver rummet göras litet mera ombonat.

Lampor är en annan grej som jag söker efter till de nya rummen och så skulle jag vara tacksam om vår elektriker ville prioritera vår belysning. Det saknas litet av varje faktiskt. Jag önskar ju dessutom att det ska vara färdigt igår …