September

Första september idag. Vad skönt att det fortfarande är litet varmt ute.

Vilken sommar vi har haft!

Vår sommar började med litet ledigt över midsommar. Vi badade och turistade i södra Frankrike. Vi hade hoppats på biljetter till en fotbollsmatch men hade en mysig vecka i värmen ändå och laddade inför sommaren på Bostället. Det var helt fantastiskt skönt och välbehövligt.

160628medNice 223 160628medNice 234 160628medNice 248 ebba 160628 274

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Därefter har vi haft öppet och det har kommit otroliga mängder gäster även när sommaren var som varmast! Jag är otroligt tacksam för detta. 

Igår kom vårt bygge äntligen igång igen. Det har varit så frustrerande att inte kunna bygga som planerat men jag har inte haft tid att vara arg över det heller i sommar. Vi satsar på att ha en vinterträdgård till våren men det beror ju på vintervädret och det vill jag helst inte tänka på riktigt ännu. Men vi tror att vi ska kunna få till några fler sittplatser redan i höst.

 

 

Nu har vi återgått till våra vanliga öppettider: torsdag och fredag 10-18, lördag 10-16 och söndag 11-16

dessis boställetut på landet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Just nu är det Östgötadagarna som är i fokus, i helgen hoppar vi över Bondens egen marknad och har öppet här hemma 10-16 båda dagarna. håll tummarna för att det blir vackert väder! Därefter följer ytterligare fyra lördagar med Bondens egen marknad på borggården i Linköping, men vi har som sagt öppet som vanligt här hemma. Det går bra att äta sopplunch torsdag till söndag.

 

 

bondens_logo