Snart jul

Det är ju fantastiskt att jul kommer lika snabbt eller snabbare för varje år. På torsdag är det skolavslutning, barnen längtar! Igår bakade vi pepparkakor och förberedde för vårt årliga hus. Huset får jag visa bilder på senare för vi orkade inte sätta ihop det igår kväll. Vi var så trötta. Kanske berodde det på det dimmiga vädret. Vi såg inte ett dugg, det var verkligen som om någon spänt upp ett vitt papper ute!

Nu på förmiddagen har jag ägnat otroligt lång tid åt att uppdatera och korrigera bagerietes sändlista. Den stämmer litet dåligt på sina ställen. Vill du få våra utskick till din e-post och inte gör det idag, skicka ett mail via hemsidan så ska jag lägga till adressen.

Detta är vad jag vill förmedla denna gång:

Nu i veckan har vi öppet torsdag till lördag. Beställ gärna vörtbröd och annat i förväg senast den 20/12 om du vill ha något särskilt till jul.

 OBS! Från den 23/12 – 3/1 har vi jullov!

Om snön finns kvar den 3/1-5/1 går det bra att komma hit och åka skidor i vår fina hage. Vi kan inte garantera några spår för de yr bort snabbt här ute men det går bra att spåra fritt. Vi bjuder alla barn på varm choklad och bulle.

Nu ska jag ta mig en promenad i slaskvädret. Litet bättre sikt idag men jag hoppas att det snart blir litet kallare och soligare igen! Det var ju så vackert förra veckan om än litet för kallt. Det är inte lätt att vara nöjd med vädret …