Snö! Massor av snö

Så blev det då vinter och vilken vinter sedan! Här är så vackert. Visst är det jobbigt när snön vräker ned och man inte kan åka dit man vill. Men samtidigt är det litet fascinerande att det kan snöa så mycket. Det är inte så ofta vi är utsatta för naturens krafter här i landet men när det händer får vi anpassa oss. Förra torsdagen vågade sig fem kunder hit. Inte lysande för affärerna … Vår lilla väg var nog den bäst farbara av dem jag åkte när jag levererade bröd i torsdags.

Vi har öppet som vanligt i vintern och min snälla pappa hjälper oss att ploga så att vägen är farbar om det nu inte kommer fler stormar förstås.  

På lördag har vi öppet här och serverar trattkantarellsoppa till dem som vill ha lunch. Dessutom kommer vi att vara på marknad i Sonstorp hos Dahlias blommor 10-14.

På torsdag bakar jag lussebullar i mängder! Ring om du vill ha många på en gång så förbereder vi dem åt dig, 076-127 30 22.

Nästa vecka är det redan veckan innan jul! Vi har öppet torsdag till lördag och sedan tar vi jullov till den 3/1 2013. Beställ gärna julbrödet innan onsdag!  Välkomna!