Sommartider

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visst är det härligt med sommar! Det är ju aldrig riktigt så varmt som vi önskar oss men idag har det varit ganska skönt och solen har lyst på oss mest hela tiden. Barnen har badat och vi har ätit jordgubbar till kvällsmat sittande utomhus. Vi har fortsatt vara litet lediga och igår åkte vi till goda vänner och åt gott, badade, pratade och hade det mysigt. I går kväll var vi på Nattviolsaffari och vi hittade flera stycken vackra och väldoftande orkideer som tyvärr var svåra att fånga på bild.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I lördags skulle vi cykla till Hantverksgården i Ledberg och besöka deras Barndag. När vi åkte hemifrån var det soligt och fint. Snart kom det en regnskur och vi fick stanna under några träd. Efter en stund gav vi oss iväg igen och hamnade under en ny klunga träd medan nästa skur passerade. Det tog sin lilla tid att ta sig fram och det slutade med att vi var plaskvåta. På hemvägen sken solen och det var varmt och skönt igen. Det är väl det som kallas svensk sommar smiley!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här veckan börjar vi med sommartid i bageriet. I juli och augusti är det öppet 10-18 på onsdag, torsdag och fredag och 10-16 på lördag!

Välkomna!