Sommartider

Den här våren har flugit iväg. Eftersom skolavslutningen här hos oss var så sent som i fredags känns det som om tiden till midsommar går extra fort! Bilden till vänster visar presenten till lärarna. God ost, sparris, bröd, marmelad och tomater. Lokalproducerat så klart! Liknande presenter går bra att beställa som företagspresent, födelsedagspresent eller till något annat tillfälle.

Sparrissäsongen har också gjort att tiden känns knapp. Men nu pågår den endast några dagar till och vi avslutar på torsdag med att sälja det vi kan skörda i bageriet och i boden. Även om sparris är vansinnigt gott är jag inte särskilt ledsen att slippa plocka mera på ett år.

Nu ska jag ägna mig åt trädgården istället. Den 21/7 är det Öppen trädgård här. Vi deltar i tidningen Lands arrangemang som är landsomfattande denna dag och pågår 12-18. Då är det söndagsöppet.

Den här veckan har vi enbart öppet på torsdag 10-18 på midsommarafton och midsomardagen har vi stängt.

Under juli och augusti har vi öppet onsdag, torsdag och fredag 10-18 och lördagar 10-16. Då kommer det att bli litet sommarrutiner bland bröden och ett sommarbröd dyker upp den 4/7. Dessutom blir det croissanter eller något annat speciellt på lördagar. Levainbrödet finns på fredagar som vanligt. Vissa sorter bakar jag inte varje vecka. Har du en favorit som du vill ha när du kommer kan det vara bra att ringa några dagar innan så försöker vi lägga till ditt bröd i vår planering.

Glad Midsommar!