Oj, vilken skillnad i temperatur på några dagar. Denna vecka går inte jäsningen lika fort och jag var inte helt beredd på det. Förra veckan fick jag lära mig att vara snabb, nu är saker tillbaka till det mera normala. Men det blir bröd i alla fall.
Jag har sommarlov från ett jobb och det känns härligt. Nu ska jag ägna måndagar och tisdagar åt mina barn och trädgården. På måndag har jag en liten kurs i surdegsbakning men sen … ska det bli lugnare. Vill du gå kurs i surdegsbakning så kontakta mig!
Imorgon är det lördag och till lättlunch blir det en försommar sallat med sparris och tomater och litet annat. Nästa vecka har vi primörfest mellan 11-16. Då kommer det att finnas korv till lunch. Jag serverar inget i bageriet. Kom hit och fynda primörer!
Passa på att komma hit när syrenerna blommar. Förhoppningsvis står de i blom även nästa helg. Doften är fantastisk.
Hoppas vi ses imorgon 10-16!