Vi har fortsatt öppet

Vi har öppet på Bostället torsdag till söndag som vi brukar. På grund av Coronaviruset har vi dock plockat bort brödbuffen. Vi serverar under en tid framöver soppa, färdigbredd fralla, kaffe och småkaka för 100kr. Detta för att minimera smittrisken. I övrigt är vi extra noga med vår handhygien och vi jobbar självklart inte om vi är sjuka.

Jag undrar förstås om ni kommer våga er hit och hur mycket jag ska baka. Det är svårt med beräkningen i vanliga fall. Om du vill handla något särskilt kan det vara bra att ringa 076-1273022 och beställa så du slipper bli besviken. En del degar sätter vi två dagar innan vi bakar av dem och en del en dag innan så vi behöver litet framförhållning.

Torsdagar och fredagar är det så här års ganska lugnt och det kan vara bra att veta att man kan ha caféet för sig själv i stor utsträckning. Vi har även platser ute och filtar och hoppas att solen ska skina på oss snart. Vi lyssnar så klart på senaste nytt så detta kan ju ändra sig men vi tar en dag i taget. På instagram och Facebook uppdaterar vi oftare. Ta hand om er!