Vi öppnar den 16 januari

140108 072Idag har barnen gått till skolan och hemsidan fungerar igen så nu är det dags för litet uppdateringar! Vi har haft en skön ledighet och även om en del av mig saknar snön så tycker en annan del av mig att det är ganska bevämt när det är grönt i skogen. Här hemma kan vi promenera i gympaskor. När jag blir ledig har jag ju tid att fundera och planera och vi har bestämt att vi ska ha öppet på söndagar här i vår. Det innebär att man kommer kunna äta soppa på Bostället både lördag och söndag. Öppettiden på söndagar blir 11-16.

 

 

 

 

 

Vi har också påbörjat litet förändringar. Vi har ett utrymme bakom ugnen som ska bli nytt mjölförråd och så ska vårt nuvarande mjölförråd bli beredningskök. Dessutom ska vi bygga ett riktigt diskrum så att vi slipper att ha så tidskrävande diskhantering. Vår plan är att detta ska kunna pågå utan alltför stora störningar utan vi ska kunna ha öppet som vanligt. Det ska bli skönt med litet mera praktiska lösningar att arbeta i!

140108 094Nästa vecka öppnar vi igen och då kommer vi att baka olivbröd, solrosbröd och så någon nyhet som jag är sugen att testa. Våra goda semlor får ni vänta på ett litet tag till men de kommer snart!

Den 23/1 är det soppa och föredrag. Då kan ni komma och lyssna på Kristina från
Hejtorps gårdsmejeri som berättar om sina ostar. Anmäl er senast 20/1 på info@BosTallets.se, eller på 076-127 30 22.

Den 8/2 är det vernissage på Bostället igen med vackra tavlor.

140108 095