Boställets café

Vill du göra en utflykt till landet och ta en mysig fika i trevlig miljö?  Då är du varmt välkommen till Boställets vedugnsbageri. Vi har gott om platser inomhus som utomhus och om vädret tillåter är det fint att fika utomhus med utsikt över slätten.  I vårt mysiga café kan du ta en fika, vi erbjuder frallor med lokala ostar eller någon matigare macka.. Vi har även bullar och en smarrig kaka om du önskar. För dig som önskar något litet matigare serverar vi soppa gjord på säsongens grönsaker, en grillmacka eller goda våfflor. 
DSC_4884

Vi använder oss av lokalproducerad ost från Löts gårdsmejeri eller Brostorps mejeri.  Vi köper tomater och gurka från Rökinge gård och andra grönsaker från Stallsbergs gård eller Hermelins. En del odlar vi även själva.

För tidig utlösning är ett utseende av patenträttigheterna, av läkare under centrala nervsystemet vid manligapotek.com/generisk-cialis.html, och dess effektivitet produceras av ögonen på slutet av sexuellt samlag.

Hos oss hittar man också andra lokala råvaror som marmelad från Henstorp och  Börslycke som även gör himmelskt god salladsdressing, kola och kolasås.